Schildersbedrijf KnoopeOver ons

Goed vakmanschap

Met meer dan 35 jaar ervaring in het schildersvak, zijn we inmiddels een begrip in regio Rotterdam, Rhoon, Barendrecht en de Hoeksche waard. Wij zijn gespecialiseerd in het onderhoud van woningen, bedrijven en VVE’s. Wij zijn tevens een houtrotgecertificeerd Repair-Care houtrothersteller. Daarnaast is stucwerk in combinatie met schilderwerk onze specialiteit.

Betrouwbaarheid op het gebied van kwaliteit

We komen onze afspraken na en houden de werkwijze aan zoals we hebben afgesproken in de offerte. We vinden het namelijk heel belangrijk om kwaliteit en werk op te leveren waar we voor de volle honderd procent achter staan, zodat we onze garantie kunnen waarborgen.

Communicatie met de klanten

We communiceren graag helder en duidelijk, dan weten de klanten waar ze aan toe zijn. Soms kom je bijvoorbeeld onverwacht houtrot tegen, dat willen we dan niet laten zitten en er zomaar overheen schilderen.

Offerteproces

Wanneer we door een klant worden gebeld, maken we een afspraak voor een offertegesprek. Tijdens de offerteafspraak inspecteren we het schilderwerk en eventueel zichtbare houtrot. We sturen binnen een week een vrijblijvende offerte naar de klant. Wanneer we overeenkomen wordt het werk ingepland.

Kleuradvies

Indien gewenst kunnen we ook kleuradvies geven. Bij het buitenschilderwerk kijken we dan bijvoorbeeld of de kleuren bij de omgeving passen. Bij het binnenwerk letten we op zaken zoals interieur, kleurcontrast of lichtinval.

Wat drijft ons?

Van iets ouds iets moois maken. Mooie buitengevels met strakke glanzende kozijnen en deuren. Strak gestucte wanden met mooi egaal sauswerk. Dáár doen we het allemaal voor!

We horen vaak van klanten: “Michel en Mirjam zijn perfectionistisch, werken geordend, hebben verstand van zaken op technisch gebied en zijn harde werkers, die graag met de klant meedenken.”

Het geeft ons veel voldoening om de klanten blij te maken met een prachtig stukje werk. Daar worden we zelf ook heel blij van!

 

“Het mooiste van ons vak is de waardering die je van de mensen krijgt”

 

 

 

 

Neem contact op

Vragen?

Stel ze hier